Last ned white paper

Fremtiden for B2B e-handel

Det har lenge eksistert en idé om at e-handel ikke er en verdifull kanal for B2B-bedrifter - en idé som i dag holder mange B2B-bedrifter tilbake. For digitaliseringen har beveget seg inn i B2B-markedet, og e-handelssalget har eksplodert under covid-19. Men hvordan ser fremtiden ut for B2B e-handel? Svaret finner du i denne White Paper.

Plattformer for e-handel gir deg tilgang til morgendagens B2B-kunder 

For det meste har B2B-bedrifter vært motvillige til å bli digitale. Denne nølingen kan komme til å koste oss dyrt i fremtiden - for digitaliseringen er kommet for å bli.  

Dette var veldig tydelig under covid-19, der B2B-e-handelssalget økte med 33 %. 

I mange B2B-bedrifter kan digital transformasjon gi stor verdi. Digitalisering åpner ikke bare for nye salgskanaler, men gjør det også mulig å skape sterkere kundeforhold med både nye og eksisterende kunder.  

Men digitalisering er også en investering.  

Hvis du vil vite mer om verdien e-handel har for B2B-bedrifter, og hvordan andre allerede har brukt e-handelsplattformer med suksess, samt planlegger å bruke dem i fremtiden, er dette White Paper  noe for deg. Her finner du en statusrapport om B2B e-handel basert på en undersøkelse blant 450 B2B-bedrifter fra USA og Europa.  

Last ned dette notatet og finn ut hvordan e-handel vil styrke din konkurranseevne i fremtiden. 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing