Ladda ner rapport

Framtiden för B2B e-handel

Det har länge funnits en föreställning om att e-handel inte är en värdefull kanal för B2B-företag - en föreställning som i dag håller många B2B-företag tillbaka. Digitaliseringen har nämligen tagit sig in på B2B-marknaden, med en explosionsartad ökning av e-handelsförsäljning under COVID-19. Men hur ser framtiden ut för B2B e-handel? Du hittar svaret i detta white paper.

Plattformar för e-handel ger dig tillgång till morgondagens B2B-kunder

För det mesta har B2B-företag varit ovilliga att gå över till digitala tjänster. Denna tveksamhet kan komma att kosta i framtiden - eftersom digitaliseringen är här för att stanna. 

Detta var mycket tydligt under COVID-19, där försäljningen av B2B e-handel ökade med 33 %.

I många B2B-företag kan digital omvandling ge ett stort värde. Digitaliseringen öppnar inte bara upp nya försäljningskanaler utan gör det också möjligt att skapa starkare kundrelationer med både nya och befintliga kunder.

Men digitalisering är också en investering.

Om du vill veta mer om värdet av e-handel för B2B-företag och om hur andra redan framgångsrikt har använt e-handelsplattformar och planerar att använda dem i framtiden, är detta white paper något för dig. Här hittar du aktuell information om B2B e-handel som bygger på en undersökning av 450 B2B-företag från både USA och Europa.

Ladda ner white paper och lär dig hur e-handel kommer att stärka din konkurrenskraft i framtiden.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing