Webinarium

Trender för B2B e-handel 22/23

De senaste tio åren har det skett en förändring inom B2B-försäljning. En allt större del av kunderna och kundresorna har flyttat till nätet, och om du vill förbli konkurrenskraftig i framtiden måste du följa med dem. 

E-handel vil transformere fremtidens B2B salg

Detta är avgörande om du vill fånga nya kunders intresse och behålla dina befintliga kunder.

Fokus på detta webinarium är hur B2B-kunder har förändrats och vad de förväntar sig idag. Christian Beer, medgrundare och VD för Dynamicweb, kommer att ge dig bästa praxis för B2B e-handel.

Fler än 4 000 företag har redan förbättrat sin digitala närvaro med DynamicWeb

Är du redo att utveckla ditt företag med en enkel, användarvänlig och skalbar plattform och möta de framtida kraven från B2B-företag? Då kan vår Commerce Suite vara lösningen för dig.

Här får du e-handel, Product Information Management (PIM), Content Management (CMS) och digital marknadsföring i en enhetlig och skalbar lösning.

Boka en demo för att uppleva varför mer än 4 000 framgångsrika företag redan har valt DynamicWeb för att skala och optimera sin verksamhet.

Boka en demo

Upplev den fulla potentialen hos DynamicWeb. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort för att boka ett möte.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing