B2B eCommerce checklist

B2B-klanten en webwinkels praten langs elkaar heen

eCommerce is een jungle, en helaas wordt het vaak nog ingewikkelder omdat B2B-klanten en B2B-webshops niet dezelfde taal spreken. Veel webwinkels luisteren niet naar wat B2B-klanten eigenlijk willen, en het resultaat is dat u uw klanten niet de functies en diensten biedt die daadwerkelijk waarde voor hen creëren.

Slaat uw webshop de plank mis met uw functies en diensten?

Dat is de waarheid onder veel B2B webshops, en de reden moet gezocht worden in een misverstand over wat de B2B koper eigenlijk nodig heeft.

Dit is een groot probleem, want een webshop moet de koopervaring consistent en gemakkelijk maken voor de klant.

Helaas blijkt uit een onderzoek onder B2B inkopers en webshops dat dit lang niet altijd het geval is.

Aan B2B klanten is gevraagd welke functies en diensten van een B2B webshop voor hen waardevol zijn - terwijl aan webshops is gevraagd welke functies en diensten zij aan hun klanten aanbieden of verwachten te kunnen aanbieden.

En de antwoorden komen niet overeen.

Bekijk onderstaande lijst en ontdek wat uw klanten eigenlijk willen van uw webshop.

Waarom +4000 klanten al voor DynamicWeb hebben gekozen

Als een effectieve klantervaring, gebruiksgemak en schaalbaarheid ook hoog op uw verlanglijstje staan, dan is onze Commerce Suite de oplossing voor u.

Hier krijgt u eCommerce, Product Information Management (PIM), Content Management (CMS) en Digital Marketing in een uniforme en schaalbare oplossing.

Ontdek zelf waarom meer dan 4000 succesvolle bedrijven al voor DynamicWeb hebben gekozen om hun bedrijf te schalen en te optimaliseren met een online demo. 

Vraag een demo aan

Contacteer ons voor een persoonlijke demo of consultatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing