B2B e-handelstjekliste

B2B kunder og webshops taler forbi hinanden

E-handel er en jungle, og desværre bliver det ofte endnu mere kompliceret, fordi B2B kunderne og B2B webshops ikke taler samme sprog. Mange webshops hører nemlig ikke, hvad B2B køberen faktisk efterspørger, og resultatet er, at du ikke giver dine kunder de funktioner og services, som faktisk skaber værdi for dem.

Skyder din webshop forbi med jeres funktioner og services?

Det er sandheden blandt mange B2B webshops, og årsagen skal findes i, at der er en misforståelse omkring, hvad B2B køberen faktisk har behov for.

Det er et stort problem, for en webshop skal gerne gøre købsoplevelsen ensartet og nem for kunden.

En rundspørge blandt B2B købere og webshops viser uheldigvis, at det langt fra altid er tilfældet.

Her er B2B købere blevet spurgt, hvilke funktioner og services på en B2B webshop, der er værdifulde for dem – mens virksomheder med webshops er blevet spurgt til hvilke funktioner og services, de tilbyder, eller forventer at kunne tilbyde, deres kunder.

Og de svar stemmer ikke overens.

Se listen nedenfor og bliv klogere på, hvad dine kunderne faktisk ønsker sig af din webshop.

Derfor har +4.000 kunder allerede valgt DynamicWeb

Står effektive kundeoplevelser, brugervenlighed og skalerbarhed også højt på din ønskeliste, så er vores Commerce Suite måske løsningen for dig.

Her får du eCommerce, Product Information Management (PIM), Content Management (CMS) og Digital Marketing i en samlet og skalerbar løsning.

Se for dig selv, hvorfor mere end 4.000 succesfulde virksomheder allerede har valgt DynamicWeb til at skalere og optimere deres virksomhed med en online-demo. 

Få en demo

Oplev det fulde potentiale af DynamicWeb. Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig snarest for at booke et møde.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing