B2B-webbshop checklista

B2B-kunder och webbutiker pratar förbi varandra

E-handel är en djungel, och tyvärr blir det ofta ännu mer komplicerat eftersom B2B-kunder och B2B-butiker inte talar samma språk. Många webbutiker lyssnar inte på vad B2B-köpare faktiskt vill ha, vilket leder till att du inte ger dina kunder de funktioner och tjänster som faktiskt skapar värde för dem.

Missar din webbutik målet med sina funktioner och tjänster?

Detta är sanningen bland många B2B-butiker, och anledningen till detta är ett missförstånd om vad en B2B-köpare egentligen behöver.

Detta är ett stort problem, eftersom en webbutik ska göra köpupplevelsen konsekvent och lätt för kunden.

Tyvärr visar en undersökning av B2B-köpare och webbutiker att så är inte alltid fallet.

B2B-köpare tillfrågades om vilka funktioner och tjänster i en B2B-webbshop som är viktigast för dem - medan webbutiker tillfrågades om vilka funktioner och tjänster de erbjuder, eller förväntar sig att kunna erbjuda, till sina kunder.

Tyvärr stämmer svaren inte överens.

Kolla in listan nedan och ta reda på vad dina kunder faktiskt vill ha från din webbutik.

Varför fler än 4 000 kunder redan har valt DynamicWeb

Om effektiv kundupplevelse, användarvänlighet och skalbarhet också står högt på din önskelista kan vår Commerce Suite vara lösningen för dig.

Här får du e-handel, produktinformationshantering (PIM), innehållshantering (CMS) och digital marknadsföring i en enhetlig och skalbar lösning.

Se varför fler än 4 000 framgångsrika företag redan har valt DynamicWeb för att skala och optimera sin verksamhet med en demo online.

Boka en demo

Upplev den fulla potentialen hos DynamicWeb. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort för att boka ett möte.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing