Webinar

B2B e-handelstrender 22/2

De sidste 10 år har medført et skift i B2B salg. En stadig større del af kunderne og kunderejsen er flyttet online, og hvis du skal forblive konkurrencedygtig i fremtiden, skal du flytte med.

eCommerce vil transformere fremtidens B2B salg 

Dette vil være avgjørende hvis du ønsker å fange interessen til nye kunder og beholde dine eksisterende kunder. 

Hvordan B2B-kunder har endret seg og hva de forventer i dag, er fokus for dette webinaret, der Christian Beer, medstifter og administrerende direktør i DynamicWeb, vil gi deg beste praksis for B2B e-handel.

+4000 bedrifter har allerede økt sin digitale tilstedeværelse med DynamicWeb

Er du klar til å utvide virksomheten din med en enkel, brukervennlig og skalerbar plattform og møte fremtidens krav fra B2B-bedrifter? Da kan vår Commerce Suite være løsningen for deg.

Her får du e-handel, Product Information Management (PIM), Content Management (CMS) og digital markedsføring i en samlet og skalerbar løsning.

Bestill en demo for å oppleve hvorfor mer enn 4000 vellykkede selskaper allerede har valgt DynamicWeb for å skalere og optimalisere sin virksomhet.

Få en demo

Opplev det fulle potensialet til DynamicWeb. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg innen kort tid for å avtale et møte.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Statistics and Marketing