Be part of a specialized team

Finance Accountant (DK)

Bliv en del af vores dynamiske og sociale organisation som Senior Accountant, hvor du får mulighed for at få en væsentlig indflydelse på den daglige økonomiske drift. Du får et fleksibelt arbejdsmiljø i et ambitiøst team.

Bliv en del af et moderne Finance team

DynamicWeb er en af de førende e-handelsvirksomheder i Danmark, dedikeret til at levere den bedste SaaS-platform til en international kundeportefølje. Som Finance Accountant vil du spille en vigtig rolle i vores økonomiteam, der sikrer en nøjagtig rapportering, løn, HR og analyse af finansielle transaktioner.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med din nærmeste leder, CFO samt en Business Controller og en HR Business Partner for at give den bedste støtte til en international organisation. Du vil bidrage til virksomhedens økonomiske strategier og beslutningsprocesser og agere vores stabile rygrad i samtlige regnskabsaktiviteter. 

Dine ansvarsområder

  • Håndtere debitorer ved at sikre præcis og rettidig fakturering, sporing af betalinger og løsning af udestående saldi, udføre regelmæssige afstemninger af debitorkonti, identificere og løse uoverensstemmelser. Overvåge og følge op på forfaldne konti, koordinere med interne interessenter og kunder for at lette rettidige betalinger.
  • Vedligehold kreditorregnskabet og følge op på registrering og betaling af fakturaer, udgifter og anden gæld. Du vil udføre regelmæssige afstemninger af kreditorkonti, afhjælpe uoverensstemmelser og sikre korrekt dokumentation og autorisation. Herunder vil du samarbejde med medarbejdere og leverandører for at behandle forespørgsler, løse problemer og administrere betalingsbetingelser.
  • Koordinere og behandle lønaktiviteter, der sikrer nøjagtig beregning af lønninger, fradrag, fordele og skatter i overensstemmelse med relevante love og regler for ca. 90 danske medarbejdere. Desuden er du med til at sikre korrekt registrering og rapportering til udenlandske lønbureauer, og dermed sikre løn for vores ca. 10 udenlandske medarbejdere. 

Desuden er du med til at:

  • Assistere med udarbejdelse af regnskaber, ledelsesrapporter og andre økonomiske analyser relateret til debitorer, kreditorer og løn.
  • Sikre overholdelse af regnskabsprincipper, interne politikker og lovgivningsmæssige krav i alle aspekter af debitorer, kreditorer og lønregnskaber.
  • Assistere med implementering og forbedring af regnskabsprocesser, kontroller og systemer for at øge effektiviteten og nøjagtigheden.
  • Støtte interne og eksterne revisioner relateret til debitorer, kreditorer og løn, levere nødvendig dokumentation og forklaringer.

Sådan får du succes i rollen

Vi forestiller os du har en bachelorgrad i regnskab, finans eller lignende. Du har måske endda erfaring som bogholder og har et stærkt kendskab til de almene regnskabsprincipper, finansiel rapportering og overholdelseskrav relateret til debitorer, kreditorer og løn. Hvis ikke skal vi give dig en grundig oplæring, så du vokser med gradvist mere ansvar og bliver en dygtig bogholder.

Du er ferm i IT-systemer og regnskabssoftware fx ERP-systemer; såsom NAV, Business Central og MS CRM, MS Excel, og har måske erfaring med lønsystemer som Proløn eller lignende.  

Vigtigst af alt er du struktureret, detaljeorienteret og udviklingsmotiveret. Du skal kunne håndtere fortrolig information med integritet og opretholde et højt niveau af nøjagtighed i dataindtastning og analyse. Derudover nyder du at være en del af et socialt team med både erfarne og yngre profiler, og har lyst til at agere sparringspartner i et team, hvor tætte relationer er afgørende for et godt arbejdsmiljø.

Bliv en del af DynamicWeb familien

Du kommer til os på vores hovedkvarter i Aarhus, hvor ca. 90 gode kollegaer ser frem til at byde dig velkommen. Vi er en uformel og sjov arbejdsplads, der kan lide at være sociale, uanset om det er over frokost, en fredagsbar eller en omgang paddel-tennis. 

Vi beskrives bedst som tech-entusiaster med en iværksættertankegang, der kan lide at have det sjovt. Finance teamet er en stærk blanding af unge talenter og mere erfarne specialister, der giver dig mulighed for at vokse sammen med os.

Hvem er DynamicWeb

DynamicWeb tilbyder en brancheanerkendt, cloud-baseret digital platform. Vi programmerer bedre digitale oplevelser gennem vores løsninger til indholdsstyring, digital markedsføring, e-handel og produktinformationsstyring. 

DynamicWebs 300+ partnere og 150+ medarbejdere på kontorer over hele kloden er stolte af at støtte langt over 4000 brands.

Vil du være med på holdet? 

Er det her chancen, du har ventet på? Send os din ansøgning snarest muligt, hvor du fortæller os, hvorfor du er kandidaten vi har ventet på. Vi besætter stillinger løbende og ansætter når det rette match er fundet. 

Vi ser frem til at læse din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen kontakt CFO, Bjarne Senchuk Hansen på email: bha@dynamicweb.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing